Pris och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur jatte- kostar en medlemskap? Ar Hemlig Dejt gratis?

Pris och Betalt Medlemskapsalternativ – Hur jatte- kostar en medlemskap? Ar Hemlig Dejt gratis?

Dold Dejt befinner sig en dejting sajt darborta samtliga kan hitta nagon kompanjon, inte me blyghet eller fordomar. Saken da narvarande sajten ar flexibel sam valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer samt andra medlemmar bruten HBTQ + community. Forborgad Dejt ar en dejting sajt pro dom saso befinner sig intresserade av Kon. Samtliga profilfoton sasom laddas upp godkanns for hand. Detta underlattar bred skapande bruten falska konton samt reducerar falsk verksamhet. Sasom en utfall, kommer du lokalisera, befasta och verifierade konton gallande fordold Dejt. Denna tillagda sakerhetsfunktion forsakrar att mannisko saso ni interagerar tillsammans ar verkliga. Webbsidan age nagon forsiktig tillganglig formgivning. Det betyder att du kommer kunna begagna saken dar gallande din smartphone eller piller exakt sa saso ni gor villig din p (sidan kommer att forandra mangd som matcha skarmen villig din avdelning). Det finns inga appar just nu for iOS alternativ Android. Beloning forut premium prenumeration fran $.

Applikationer sam Mobila Versioner

Hemsidan ager nagon responsiv web form, vilket betyder att n kommer att kunna bruka saken da gallande din smartphone alternativt tablett hederlig som du anvander den pa din dator (sidan kommer att forvranga passform for enhetens monitor). Dessvarr, finns det inga appar stav Android alternativt iOS enheter.

Integritet sam anonymitet

Dejting sajter befinner si i allmanhet delade i offentliga och privata. Stav generisk dejting, ar nagon overblic av alla anvandare tillganglig allma. Saso antony, erbjuder enskilt dejting nagon hogre niva fran okrankbarhet samt anonymitet, enar din framtoning enkom befinner si atkomlig for registrerade dejting medlemmar (ingen annan kan se din profil).

Profilerna villig den har webbsajten ar privata samt befinner sig darfor endast atkomliga pro registrerade dejting anvandare. Det betyder att ej nagon annan annu konsument kan se din imag. Allihopa sasom inte befinner si registrerade kungen denna dejting sajt kommer inte heller vet kika att du befinner sig registrerad arme.

Prevention bruten falska profiler och lurendrejeri

Dold Dejt anvander moderatorer alternativ animatorer sasom kontrollerar chatter, sasom alltemellanat endast ar tillgangliga tillsammans premium eller betalda prenumerationer. Dom narvarand chatterna anvander mycket bottar, alternativ moderatorer saso har forberedda texter. Det betyder att brukare inte kommer atnjuta en riktigt upplevelse, ej kommer do heller kunna dejta de dar.

Nar ni registrerar de hos dold Dejt kommer ni lite bekrafta din email adress. Det ar nagon grundatgard stav prevention saso eliminerar kreati bruten falska alternativ bedragliga profiler. Det astadkomme upplevelsen pa Hemlig Dejt mer oomtvistlig, och leder till nago forbattrin oversiktlig upplevelse gallande plattformen.

Alla ljusets partikelkarakta samt bilder saso anvandare laddar opp at profiler maste ga forbi nagon manuell bifall forfaringssatt (utford av moderatorer sam medarbetar). Saken dar arme tjansten ar designad till att filtrera ut icke auktoriserade foton (det kan vara ljusets partikelkaraktar bruten kandisar, animerade karaktarer, olampligt varudeklaratio, alternativ malinriktad reklam).

Forutsattning (TOS)

Saken da arme dejtingsajten ager avta krav tillgangliga (ni kommer att hitta nagon koppling mo do kungen startsidan). Vi rekommenderar att ni laser de dar fore n anmaler de. Ehuru det kan besta avsevart skrif, befinner si det betydelsefullt att bekanta sig tillsammans saken da.

Kontaktinformation

Dejting sajten Hemlig Dejt drivs itu Tyche Technologies AG , Dating Factory, saso ar registrerad i Switzerland. Forsavit ni vill kontakta det har foretag, sexiga heta Belizian kvinnor kan du forbruka darpa kontaktinformation:

  • Foretagsnamn: Tyche Technologies AG , Dating Factory;

Medlemskaps Annullering – hurdan annullerar mi ett betalt konto hos dold Dejt?

Du kan anmal ditt konto online nar sasom helst. Hos Hemlig Dejt, ar betalningar automatiska, vilket betyder att n tvingas utplana ditt konto for han forsavit ni ej langre vill bruka tjansten.

Annullera Ditt Konto – hurda raderar mig centru konto hos forborgad Dejt?

Annullering itu image hos dold Dejt befinner sig avgiftsfri. Ni kan handla det online mirakel sektionen framtoning hantering/installningar, alternativt kan du kontakta anvandarsupport tillsammans hjalp fran kontaktinformationen ovan, och de kan donera dig direktion ifall hurdan n annullerar din framtoning. Hemlig Dejt har betalt medlemskap, sa ni kanske maste avanmala all prenumerationer alternativ betalda funktioner nar n inaktiverar alternativt raderar ditt konto. Forutom att avbestalla ditt konto, age ni likasa valet att avregistrera dig av mejlinglistor alternativ andra notifieringar, odl att du ej kommer lite markli nyheter av dold Dejt.