Kan ni avlona pro Tinder med ett PayPal-konto?

Kan ni avlona pro Tinder med ett PayPal-konto?

Forsavit n vill fa mer Tinder-atgard sam innehava lite extra pengar, kan Tinder Plus alternativt Tinder Gold besta det n soker. Dom forbattrar den ursprungliga Tinder-upplevelsen meda som do lagger mo nagra utvecklande funktioner. Skad ifall n vill organisera sakerna gomda eller rengora, kan ni avlona pro Tinder tillsamman ditt PayPal-konto?

Du kan bekosta for Tinder tillsamman PayPal, skada enkom indirekt. Tinder anvander appabonnemang for att lite betalt, vilket innebar att n staller in din ersattning i Apple eller Google. Ni kan betala forut dessa tjanster tillsamman bistand fran PayPal, varfor n endas kan betala pro Tinder tillsamman ditt PayPal-konto indirekt.

Finansier forut Tinder Fordel eller Tinder Gold

Ifall du redan besitta Tinder och vill ha mer, kan Tinder Plus alternativ Tinder Gold overlamna vad du behover. Tinder fordel kostar for narvarande $ 9, 99 i manaden och erbjuder nago massa funktioner som utfor att appen blott ar en aning battre. Tinder Gold kostar ett tillag $ 5 per manad samt erbjuder gillar de. Sjalv tacker funktionerna langst ned.

Spendera pro Tinder via Apples App Store

  1. Skrida at App Store kungen din division.
  2. Bladdra till odugli.
  3. Logga in tillsamman ditt Apple-ID
  4. Bladdra ne mo Prenumerationer och valj administrera.
  5. Valj Tinder och stall in reglaget pro automatisk fornyelse mot gallande alternativ valj Prenumerera.

Ifall ni har PayPal installd som betalningsalternativ i App Store kan du avlona igenom saken dar metoden. Ni kan aven administrera dina prenumerationer genom iTunes, skad det verkar lattast.

Avlona forut Tinder igenom Google Play Affar

Dito forfaringssatt fungerar fo Google Play handelsbod. Ni kan aven finansiera igenom appen skad sjalv gillar Google Play affar mer.

  1. Ga mo Google Play Affar.
  2. Sok postumt Tinder i listan over installerade appar samt valj dess sida.
  3. Valj Hantera prenumerationer.
  4. Valj Prenumerer.

Ni kan avbryta ditt Tinder-abonnemang berömda blonda kvinnor idrottare i vi att genomfora identisk steg sam valja Avbryt eller fullgora prenumerationen. Nar n inneha avslutat din Tinder-prenumeration kan ni begagna premiumfunktionerna fram mo slutet fran din faktureringsperiod. Enar atergar ni mot saken da fria versionen fran appen.

Vad erbjuder ett Tinder-abonnemang?

Tinder Plus erbjuder obegransat sortiment, 5 super gilla nago dag, 1 Tinder Boost ett manad, Passport och Spolning, mojligheten att angra din senaste swipe. Tinder Gold lagger till de som ni gillar.

Obegransat Likes ar bra ifall ni bor nagonstans tillsammans manga Tinder-anvandare. N kan svepa oforfalskad laka dagen samt aldrig ga ut. Saken da avgiftsfri appen begransar dina riktig swipes, vilket ar godkanna akt lediga anvandare eller de i mindre stader, skad forsavitt n bor nagonstans befolkade alternativ vill anvand appen mot sin fulla formaga, behover du mer.

Obegransat Likes bra Likes ar forut o n sannerligen gillar nagon och vill betrakta mo att do marker dej. Sjalv finner dessa skumma skad massor itu medborgare gor det ej sa att ni pappa mer ut fran dom. Tinder Boost placerar ditt profilkort langst opp i dacken gallande dina potentiella matcher. Ju oftare n traffas, desto mer sannolikt skal n sippas.

Passet tillater dig att andra din geografiska omrade. Behandig ifall ni reser alternativ arbetar konungen vagen. Rewind ar saken dar mest anvandbara funktionen arme. Det later dig angra din senaste svepning. Gangbar o du ick uppmar sam oavsiktligt sveper vanster gallande nagon du antaga att n kanske vill. De kommer att komma aterigen i din stack, skad forsavit du inte vill vanta, kommer Rewind att hjalpa mot.

Tinder Gold-funktionen gillar dej ar typ ny. Det utfor att du kan betrakta vem som inneha swiped genast kungen dig redan. Allmant maste du vanta sam kika forsavit ni matchar nar n sveper riktig sjalv. Gillar ni age e visst fonster som visar de samtliga sasom allaredan ager swiped riktig pa dig. Det har ar ett tidsbesparare for populara folks. Forsavit n anse att din image pappa avsevart upphet, gilla ni tillracklig vartha investeringen.

Pa faste bruten hur foretaget hanterar abonnemang kan ni ick ge ut akte Tinder med ditt PayPal-konto. O ni anvander PayPal i App Store eller Google Play kan du bruka PayPal for att erlagga, ick direkt.